Φολέγανδρος: Στο στόχαστρο εκβιαστών 41χρονος – Τον απειλούν με «ροζ» υλικό - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Φολέγανδρος: Στο στόχαστρο εκβιαστών 41χρονος – Τον απειλούν με «ροζ» υλικό

 

Folegandros: Sto stochastro ekviaston 41chronos – Ton apeiloun

Στα δίχτυα «αχόρταγων» διαδικτυακών εκβιαστών, που κατάφεραν να βάλουν στο χέρι τα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου του, έπεσε ένας 41χρονος από τη Φολέγανδρο. Οι δράστες απαιτούν να τους δίνει όλο και μεγαλύτερα χρηματικά ποσά για να μην τα δημοσιοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το «ροζ» υλικό.

Το θύμα την «πάτησε» στις 3 Αυγούστου, όταν έκανε αποδεκτό ένα αίτημα φιλίας που του έστειλε στο facebook ένας με γυναικείο προφίλ. Την επόμενη ημέρα κιόλας, «πάγωσε» όταν δέχθηκε μήνυμα από άγνωστο ο οποίος είχε στην διάθεσή του το ερωτικό βίντεο και του ζήτησε να καταθέσει 1.000 ευρώ για να μην το αναρτήσει δημόσια στο facebook και το youtube.

Ο 41χρονος κατέθεσε την περασμένη Δευτέρα 500 ευρώ σε λογαριασμό που του έδωσε ο δράστης, όμως όταν εκείνος είδε ότι ανταποκρίθηκε κατάλαβε ότι μπορούσε να βγάλει πολύ περισσότερα χρήματα! Έτσι, του έστειλε από το ίδιο προφίλ μήνυμα με το οποίο ζητούσε… 10.000 ευρώ! Το θύμα βρέθηκε σε απόγνωση και, μην έχοντας τόσα χρήματα, κατέφυγε στην Αστυνομία που ερευνά για να ανακαλύψει τον εκβιαστή από τα ψηφιακά του ίχνη.

Από το Blogger.