Αεροδιακομιδή 48χρονου από την Κάλυμνο στην Κρήτη – Κρίσιμη η κατάστασή του - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Αεροδιακομιδή 48χρονου από την Κάλυμνο στην Κρήτη – Κρίσιμη η κατάστασή του

Aerodiakomidi 48chronou apo tin Kalymno stin Kriti – Krisimi i katastasi tou

 Συναγερμός σήμανε στην Κάλυμνο, όταν ένας 48χρονος ασθενής χρειάστηκε να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο της Κρήτης, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε επείγουσα αεροδιακομιδή 48χρονου στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου από το νοσοκομείο Καλύμνου.

Η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί τρεις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο της Καλύμνου. Σύμφωνα με τους γιατρούς την Τετάρτη το απόγευμα η κατάσταση της υγείας του 48χρονου επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Σε χρόνο ρεκόρ οργανώθηκε η αεροδιακομιδή του ασθενή με τον 48χρονο να βρίσκεται πλέον διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τους γιατρούς της ΜΕΘ Αγίου Νικολάου χαρακτηρίζεται κρίσιμη, με το προσωπικό της μονάδας να δίνει μάχη με το χρόνο για κρατηθεί στη ζωή ο ασθενής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρό χρόνιο νόσημα.

Από το Blogger.