Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2024


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

 

ΚΡΙΟΣ: Θα αποφασίσετε να αναζητήσετε τον προσωπικό σας χώρο, κυρίως αυτόν της οικογένειάς σας, για να ξεκουραστείτε και να ανακάμψετε από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επαγγελματική καταξίωση και αναγνωρισιμότητα θα απολαύσετε σήμερα, ξέροντας ότι έχετε κοπιάσει και έχετε δώσει την ψυχή σας. Συγχαρητήρια, πετύχατε και θα πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας.

ADVERTISEMENT

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα πρέπει να αποφασίσετε κάποια στιγμή να πατήσετε και λίγο στη γη. Είστε διαρκώς αφηρημένοι, το μυαλό σας τρέχει σε μέρη μακρινά, αλλά οι υποχρεώσεις σας «τρέχουν» εδώ και τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγάζετε όλη σας την ένταση και όλη τη συσσωρευμένη ενέργεια στο κρεβάτι. Αυτό σημαίνει ότι το ταίρι ή ο ερωτικός σας σύντροφος θα δυσκολευτεί να ξεχάσει τη σημερινή μέρα.

ΛΕΩΝ: Γενική αναδιάρθρωση στις σχέσεις, στις συνεργασίες και γενικά σε ό,τι έχει να κάνει με το «πάρε-δώσε» με τους άλλους. Πιο ισορροπημένοι, πιο δίκαιοι, πιο συνειδητοποιημένοι, αλλάζετε τον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις γενικότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφασίζετε να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες. Αλλάζετε διατροφή, αλλά και κόβετε πολλές εξαρτήσεις. Κι αυτό γιατί επιτέλους δώσατε σημασία στον οργανισμό σας, που εδώ και καιρό διαμαρτύρεται.

ΖΥΓΟΣ: Καμία γνωριμία και κανένας έρωτας δεν είναι ικανός να σας συγκινήσει. Η διάθεσή σας σήμερα είναι τόσο πεσμένη που δεν σας ικανοποιεί τίποτα. Η μόνη σας χαρά έρχεται από την ενασχόληση με τα παιδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι γυναίκες της οικογένειάς σας θα παίξουν κατευναστικό ρόλο για την ψυχολογία σας σήμερα. Απευθυνόμενοι σ’ αυτές, θα βρείτε παρηγοριά και κατανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είστε ανίκανοι να επικοινωνήσετε, όπως κάλλιστα μπορούν να σας κατηγορήσουν. Απλά δεν σας κάνει καμία όρεξη να επικοινωνήσετε να συζητήσετε με κανέναν για οτιδήποτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλαγές εκ θεμελίων στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδά σας θα φέρουν μακροπρόθεσμα καλά εισοδήματα, καλά κέρδη. Ισορροπήστε τα έσοδα και τα έξοδά σας και θα δείτε μεγάλη διαφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συναισθηματικούς, ευαίσθητους και ευσυγκίνητους σας κάνει η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα. Μπορεί να συγκινείστε με το παραμικρό ή να θίγεστε. Διατηρήστε τη στωικότητά σας απέναντι στα γεγονότα.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάνετε σκέψεις σκοτεινές, μακάβριες, μέσα στην απαισιοδοξία, στην κατήφεια και τη «γρουσουζιά». Ετσι όμως δεν πρόκειται να προχωρήσετε πουθενά και με κανέναν.

Από το Blogger.