Νεκρός εντοπίστηκε ο φερόμενος δράστης του μακελειού στη Μερσίνα στην Τουρκία που πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγο του καθώς και άλλα πέντε άτομα.
Ο 37χρονος ύποπτος που σκότωσε έξι ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους οκτώ βρέθηκε νεκρός σύμφωνα με τουρκικά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Μάλιστα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοκτόνησε όταν οι δυνάμεις ασφαλείας τον περικύκλωσαν.
Bu devlet önce uyuşturucu bitirsin bu adam uyuşturucu bağımlısı ve pisikolojik rahatsızlığı var devlet güçleri 81 ilde sokaklarda devriye atsalar bunlar belki yaşanmaz ne hale soktular bu memleketi
— ömür (@omur_sorguc) May 19, 2026
Υπενθυμίζεται ότι 37χρονος δράστης, οπλισμένος με ένα τουφέκι, σκότωσε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και πέντε άλλα άτομα στην πόλη της Ταρσού της επαρχίας της Μερσίνας.
Εισέβαλε και σε εστιατόριο της Ταρσού και ανοίγοντας πυρ σκότωσε τον ιδιοκτήτη και έναν υπάλληλο.
Από την πλευρά της η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό με ελικόπτερα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε μια μεγάλη επιχείρηση σύλληψης του ενόπλου ο οποίος διέφυγε με όχημα και συνέχισε να πυροβολεί σε διαφορετικές συνοικίες της πόλης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους άλλα δύο άτομα, ένας βοσκός και ένας οδηγός φορτηγού.
Από τους πυροβολισμούς κατά μήκος της διαδρομής του δράστη τραυματίστηκαν επίσης οκτώ άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο τοπικό κρατικό νοσοκομείο.
Πηγή: Anadolu, Washigton Post

Social