Νέα «περίεργη» ανακοίνωση ΠΟΥ κόντρα(!) στις επιστημονικές έρευνες: «Μπορεί να μολυνθείτε 2 φορές από τον κορωνοϊό» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Νέα «περίεργη» ανακοίνωση ΠΟΥ κόντρα(!) στις επιστημονικές έρευνες: «Μπορεί να μολυνθείτε 2 φορές από τον κορωνοϊό»

Ο ρόλος του ΠΟΥ στην πανδημία συνεχίζει να είναι το λιγότερο «περίεργος».
Μετά από το tweet στο οποίο υποστήριζε πως ο ιός δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και την αναλυτική πρόβλεψη της πανδημίας το 2019, τώρα με ανακοίνωσή του πηγαίνει κόντρα στην πλειοψηφία των επιστημόνων(!) και προειδοποιεί πως γίνεται κάποιος να κολλήσει δύο φορές κορωνοϊό!
Παρά τις πολλαπλές έρευνες που κάνουν λόγο για δημιουργία αντισωμάτων, αποτελεσματικών τουλάχιστον για ένα χρόνο, όσων ξεπέρασαν την ασθένεια Covid-19 ο ΠΟΥ τόνισε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ο κίνδυνος ο ίδιος άνθρωπος να κολλήσει δύο φορές, πηγαίνοντας κόντρα στις έρευνες κορυφαίων ερευνητών!
«Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι άνθρωποι που ανάρρωσαν από τη νόσο COVID-19 και έχουν αντισώματα είναι προστατευμένοι από μια δεύτερη λοίμωξη», ανέφερε ο ΠΟΥ σε ανακοίνωση που επικαλείται το Reuters.
Ο νομπελίστας καθηγητής ογκολογίας και γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, Όθων Ηλιόπουλος, υποστήριξε ότι δεν έχουμε ούτε ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό επαναλοίμωξης από τον κορωνοϊό.
«Όσοι καλοπροαίρετα ισχυρίζονται το αντίθετο, ξεχνούν ότι αρχικά δεν είχαμε εκτιμήσει ότι η νόσος είναι διφασική και άρα το δεύτερο μέρος μπορεί να θεωρηθεί επαναλοίμωξη, αν δεν έχεις εμπειρία», δήλωσε και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ούτε ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό επαναλοίμωξης στις τόσες εκατοντάδες, χιλιάδες αρρώστων».
Το Σάββατο, ο ΠΟΥ εξέφρασε ενστάσεις και για το «υγειονομικό διαβατήριο» με αφορμή τον κορωνοϊό.
Ο ΠΟΥ προειδοποίησε ότι τα «διαβατήρια αντισωμάτων» ή τα «πιστοποιητικά υγείας» μετά από μόλυνση με κορωνοϊό, μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο εξάπλωσης της νόσου.
Υπενθυμίζουμε πως πλέον ο  μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ είναι ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει στόχο τον εμβολιασμό όλου του κόσμου, από τις φαρμακευτικές εταιρίες στις οποίες διαθέτει μετοχές δισεκατομμυρίων.
Μία φυσική ανοσία του πληθυσμού - η οποία σύμφωνα με τους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου-  δείχνει να συμβαίνει, θα καθιστούσε ένα εμβόλιο σχεδόν άχρηστο για την πλειοψηφία του πληθυσμού.

Επιπλέον η Κίνα, ο δεύτερος μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ , βρίσκεται σε «πόλεμο» με τις ΗΠΑ, λόγω της απόκρυψης στοιχείων σχετικά με την προέλευση του ιού.  Η δημιουργία φυσικής ανοσίας του πληθυσμού είναι μία πολιτική που υποστηρίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Από το Blogger.