Φρίκη σε έπαυλη: Βρήκαν διαμελισμένο 13χρονο σε τσάντα – Τον έτρωγε κανίβαλος - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Φρίκη σε έπαυλη: Βρήκαν διαμελισμένο 13χρονο σε τσάντα – Τον έτρωγε κανίβαλος


Φρίκη σε έπαυλη: Βρήκαν διαμελισμένο 13χρονο σε τσάντα – Τον έτρωγε κανίβαλος

Με το στόμα ανοικτό και την τρίχα κάγκελο έμειναν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν σε βίλα στη Γαλλία, μετά από καταγγελία ενός άνδρα, ο οποίος υποστήριξε πως είδε μια τσάντα η οποία τού φάνηκε πως περιείχε κομμένα μέλη ανθρώπινου σώματος.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην έπαυλη στο Tarascon της περιοχής Bouches-du-Rhône, εντόπισαν το διαμελισμένο σώμα ενός 13χρονου αγοριού μέσα σε μία τσάντα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.
Σύμφωνα με τη «Le Figaro», οι αστυνομικοί βρήκαν τη βίλα άδεια, ωστόσο ανακάλυψαν σε μια τσάντα, μαζί με διάφορα «σατανικά αντικείμενα», το αποκεφαλισμένο σώμα ενός αγοριού, το οποίο μάλιστα ήταν «μισοφαγωμένο».
 

 

Πιστεύεται ότι το σώμα ανήκει σε έναν 13χρονο που είχε εξαφανιστεί από ένα κέντρο φροντίδας στη Μασσαλία δύο ημέρες νωρίτερα.
 
Οι Αρχές εξαπέλυσαν έτσι ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη της βίλας και πιθανότατα δράστη του στυγερού εγκλήματος, τον οποίο οι γείτονες είχαν δει να το σκάει από τη στέγη.
Ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ήταν γνωστός στις αρχές για τις εκρήξεις βίας του στο παρελθόν, βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στο κέντρο της πόλης Αρλ. Προσπάθησε να ξεφύγει, ωστόσο σκοτώθηκε από τα πυρά αστυνομικού που τον καταδίωκε.
Δεν οπλοφορούσε, ενώ δεν είχε ταυτοποιηθεί ως ο δολοφόνος του αγοριού, το σώμα του οποίου βρέθηκε στην τσάντα, με αποτέλεσμα να διαταχθεί έρευνα, τόσο για τη δολοφονία του εφήβου, όσο και για τον πυροβολισμό του υπόπτου από τη Γενική Επιθεώρηση της Εθνικής Αστυνομίας (IGPN).
«Το αποκεφαλισμένο σώμα που βρέθηκε ανήκει πιθανότατα στο αγόρι», ανέφερε ο αξιωματούχος της γαλλικής αστυνομίας, Laurent Gumbau, σημειώνοντας ότι κομμάτια σάρκας έλειπαν από τον ώμο, κάτι που ενισχύει τις υποψίες των Αρχών πως πρόκειται για πράξη κανιβαλισμού.
Από το Blogger.