Θεσσαλονίκη Σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό 87χρονης σε ασανσέρ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Θεσσαλονίκη Σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό 87χρονης σε ασανσέρ

Θεσσαλονίκη Σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό 87χρονης σε ασανσέρ

Αυτά που τράβηξα, αν με σκότωνε εκείνη την ώρα, θα τελείωνα» σημείωσε η ηλικιωμένη γυναίκα μιλώντας στο LIVE NEWS

Είναι η κυρία Άρτεμις Χανλίδου. Οι μώλωπες στο κεφάλι και στα χέρια φανερώνουν τον βίαιο ξυλοδαρμό που υπέστη στην είσοδο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο στις 14.30 το μεσημέρι επί της οδού Καρυωτάκη. Η ηλικιωμένη γυναίκα επισκέφτηκε το σουπερμάρκετ της γειτονιάς, αλλά στον γυρισμό δέχτηκε επίθεση από άντρα που φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο.

Η 86χρονη μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του LIVE NEWS. «Είδε ότι μπήκα μέσα, ήρθε, με έπιασε με το δεξί χέρι και με το αριστερό όπου χτυπούσε έσπαγε και από ένα πλευρικό τόξο» τόνισε.

Αφού μπήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας της, ο νεαρός άντρας πρόλαβε να εισβάλει. Κατευθύνθηκε με γρήγορες κινήσεις από πίσω της προς το ασανσέρ, όπου και της επιτέθηκε.

«Είχα και τα κοσμήματα και το πορτοφόλι, αυτός μπήκε να με σκοτώσει. Πρέπει ο άνθρωπος αυτός να ξέρει να αθλείται και να ξέρει ανατομία. Δεν μπορεί τώρα εσύ να ξέρεις τα πλευρικά τόξα και να τα χτυπάς με τέτοια επιτυχία» ανέφερε.

«Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι έχω πέντε σπασμένα κόκκαλα. Οι πόνοι είναι αφόρητοι» πρόσθεσε η άτυχη γυναίκα που μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ με σπασμένα πλευρά και μώλωπες και νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες. Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης δεν επιχείρησε να τη ληστέψει, παρά μόνο να της επιτεθεί.

 

Από το Blogger.