Παναθηναϊκός: Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα – Με ποια ποινή κινδυνεύει - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Παναθηναϊκός: Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα – Με ποια ποινή κινδυνεύει

Παναθηναϊκός: Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα – Με ποια ποινή κινδυνεύει

Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ.

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον Παναθηναϊκό για τα όσα έγιναν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.

Η δίωξη αφορά τα επεισόδια που φαίνεται να έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το άρθρο 15 4β στο οποίο γίνεται λόγος για τιμωρία 2-4 αγωνιστικών. Κι αυτό επειδή γίνεται αναφορά σε: «είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου».

Οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους, με τα επεισόδια πάντως να μην αναφέρονται στο φύλλο αγώνα ή στην -αρχική- έκθεση του παρατηρητή. Φαίνεται πως υπήρξε κάποια συμπληρωματική έκθεση, ενδεχομένως από την αστυνομία, μιας και υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού.

Αναλυτική η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 15 παρ.3ε', 4β’, 5α' και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

 

Από το Blogger.