Τραγικές στιγμές για τη Βίκυ Καγιά: Στο φως η άγνωστη ‘τραγωδία’ της παρουσιάστριας! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Τραγικές στιγμές για τη Βίκυ Καγιά: Στο φως η άγνωστη ‘τραγωδία’ της παρουσιάστριας!

Τραγικές στιγμές για τη Βίκυ Καγιά: Στο φως η άγνωστη ‘τραγωδία’ της παρουσιάστριας!

Δύσκολες στιγμές έζησε στο παρελθόν η Βίκυ Καγιά, με την ίδια να αναφέρεται σε μια τηλεοπτική της εμπειρία, η οποία εξελίχθηκε σε μια… σκέτη τραγωδία, για την οποία δεν φταίει φυσικά η ίδια.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται». Αναφέρθηκε στον φετινό της ρόλο στο DWTS, τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και την τηλεοπτική δουλειά που δεν πέρασε καλά, με την ίδια να οδηγείται σε ένα απρόσμενο τέλος.

Όπως είπε είναι άνθρωπος που αγαπά να φροντίζει τους οικείους της σε βαθμό που συχνά ξεχνά τις ανάγκες της. «Είμαι φροντιστική σε σημείο που είχα ξεχάσει να φροντίσω τον εαυτό μου αλλά ευτυχώς ήρθε ο άντρας μου και μου το θύμισε», είπε η παρουσιάστρια στη Ναταλία Γερμανού.

Πλέον, τα μοντέλα ξεπηδάνε και από τα social media. Είναι ένα φαινόμενο του σύγχρονου κόσμου διέκρινε κι η ίδια, ενώ σημείωσε πόσο πιο δύσκολο ήταν το μόντελινγκ, την εποχή που μεσουράνησε εκείνη στις πασαρέλες.

Η δυσάρεστη εμπειρία στον «Πρωινό Καφέ»
Στη συνέχεια μίλησε και για τη δουλειά που έκανε στα πρώτα βήματα της τηλεοπτικής της καριέρας και δεν την ευχαριστήθηκε. «Υπήρχε δουλειά που δεν ευχαριστήθηκα όχι γιατί δεν προσπάθησα με ό,τι είχα, αλλά γιατί δε με άφηναν να χαλαρώσω και να δώσω την προσωπική μου νότα σε αυτό και ήταν οι δύο μήνες στον Πρωινό Καφέ» είπε.

Θυμιζουμε ότι τον Μάρτιο του 2009, η Βίκυ Καγιά παρουσίασε το πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

 

Από το Blogger.