Δολοφονία στον Βόλο: Συγκλονίζει η αδελφή του δικηγόρου – «Είχα κινήσει γη και ουρανό» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Δολοφονία στον Βόλο: Συγκλονίζει η αδελφή του δικηγόρου – «Είχα κινήσει γη και ουρανό»

Η άγρια δολοφονία της 69χρονης στον Βόλο το 2009 και η τροπή που έχει λάβει η υπόθεση, καθώς δράστης είναι ο βαφτισιμιός που σκότωσε και τη νονά του έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Η απρόσμενη ανατροπή έχει να κάνει και με το ότι η γυναίκα που δολοφονήθηκε το 2009 ήταν η μητέρα του δικηγόρου που είχε αναλάβει την υπεράσπισή του.

Για την υπόθεση μίλησε η αδελφή του δικηγόρου στον ΑΝΤ1, λέγοντας ότι δεν είχε πάει το μυαλό της ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος τον οποίο μέχρι πρότινος υπερασπιζόταν ο αδελφός της, ήταν ο δολοφόνος.

«Είχε δώσει τότε κατάθεση, αλλά δεν ξέρω τι είχε πει τότε στην κατάθεση και τι κατάλαβαν οι αστυνομικοί. Εγώ δεν ήμουν παρούσα, ούτε έχω τη δυνατότητα να ψυχανεμίζομαι πράγματα και συμπεριφορές» τόνισε χαρακτηριστικά.

39χρονος δολοφονία Βόλος

Η κα Μηλίνη είπε ακόμη ότι «είχα κινήσει γη και ουρανό για να βρεθεί ο δολοφόνος της μητέρας μου. Επιτέλους ήρθαν τα πράγματα στη θέση τους, όπως έπρεπε».

Σχετικά με τον αδελφό της, είπε ότι εκείνος την ενημέρωσε για την εξέλιξη της υπόθεσης και ότι «επί χρόνια τον είχε πελάτη, γιατί ήταν μπλεγμένος σε διάφορα».

Η ίδια εξέφρασε την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι οι Αρχές ξεγελάστηκαν αρχικά και άφησαν τον δολοφόνο να ξεφύγει.

Επεσήμανε πως η μητέρα της είχε σερβίρει στον μετέπειτα φονιά της παγωτό, ενώ όταν άρχισε να τη μαχαιρώνει, παρά τα ουρλιαχτά της, κανείς από τη γειτονιά δεν αντέδρασε για να προσφέρει βοήθεια.

 

Από το Blogger.