Χαλκιδική: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά διακοπή του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Χαλκιδική: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά διακοπή του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος

Chalkidiki: Vouleftis tou SYRIZA zita diakopi

Την άμεση διακοπή του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στη Χαλκιδική, ζητά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής, Κυριακή Μάλαμα, μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν χθες στην αναμέτρηση μεταξύ του Άρη Κασσανδρείας με τον Ανθεμούντα Γαλάτιστας.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά «να διακοπεί άμεσα το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στη Χαλκιδική, μέχρι να εξυγιανθεί. Τα αποτρόπαια γεγονότα που συνέβησαν χθες στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι του Άρη Κασσανδρείας με τον Ανθεμούντα Γαλάτιστας μας κάνουν όλους να ντρεπόμαστε».

Επιπλέον η κα. Μάλαμα σημειώνει ότι «η βία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή στον αθλητισμό, και απαιτούνται άμεσα, πολύ αυστηρά μέτρα. Πέρα από την κοινιτοποίηση των αρμοδίων αρχών απαιτείται άμεση και ρηξικέλευθη παρέμβαση από την πλευρά της Πολιτείας, η οποία πρέπει να διακόψει επ’ αόριστον το ποδοσφαιρικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ανδρών της Χαλκιδικής. Χωρίς αναβολές και χωρίς αστερίσκους».

Εν κατακλείδι, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «απαιτείται διακοπή μέχρι την εξυγίανση και εισαγγελική διερεύνηση για τα όσα αποτρόπαια συνέβησαν».

 

Από το Blogger.