Σοκ: Προωθούν τον κανιβαλισμό ως λύση για την επισιτιστική κρίση και την… κλιματική αλλαγή! (βίντεο) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Σοκ: Προωθούν τον κανιβαλισμό ως λύση για την επισιτιστική κρίση και την… κλιματική αλλαγή! (βίντεο)

Sok: Proothoun ton kanivalismo os lysi gia tin episitistiki krisi kai tin…

 Μετά την κατανάλωση γρύλων, ακριδών και εντόμων με αφορμή την κλιματική αλλαγή ετοιμάζονται να καθοδηγήσουν τους ανθρώπους στην κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος!

Δηλαδή αρχίζουν να προωθούν τον κανιβαλισμό των νεκρών για να μην υπάρξει επισιτιστική κρίση και για να προστατευτεί το… περιβάλλον.

Η εταιρεία τροφίμων BiteLabs στις ΗΠΑ διαφημίζει το σαλάμι της το οποίο έχει προκύψει τεχνητά στο εργαστήριο από…. ανθρώπινους ιστούς!

Mάλιστα όπως ισχυρίζεται η εταιρεία οι ιστοί αυτοί είναι δείγματα από… διασημότητες.

Ο Σουηδός καθηγητής Στρατηγικού Μάρκετινγκ Μagnus Soderland, λέει ότι η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος από τους νεκρούς, μπορεί να βοηθήσει να σωθεί η ανθρώπινη φυλή, και ότι θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε τα ταμπού στα οποία δεν τρώμε ο ένας τον άλλον, απλά δοκιμάζοντας το.

Όπως αναφέρεται, το 2019 σε ένα συνέδριο τροφίμων, όπου περιλαμβάνονταν θέματα για το αν οι άνθρωποι ήταν πολύ εγωιστές για να ζήσουν βιώσιμα, ο καθηγητής πρότεινε ότι ο κανιβαλισμός θα μπορούσε να είναι μια βιώσιμη λύση για την κλιματική αλλαγή, και ότι θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τρώγοντας τα κατοικίδιά μας.

Προφανώς ξεχνούν οι «ειδήμονες» ότι πέραν του ηθικού ζητήματος που είναι τεράστιο υπάρχει και το πρακτικό. Είναι γνωστό ότι οι κανίβαλοι υποφέρουν από νευρολογικές ασθένειες όπως η «kuru».

Γενικά στην Φύση δεν αρέσει και πολύ τα θηλαστικά να τρώνε ομοειδή θηλαστικά.

Επί της ουσίας πρόκειται για αναβίωση του δυστοπικού σεναρίου της ταινίας Soylent Green του 1973 με τον θρυλικό Τσάρλτον Ίστον, όπου σε ένα πολύ σκοτεινό μέλλον δεν υπήρχε πλέον επαρκές φαγητό για τους ανθρώπους και οι κυβερνήσεις είχαν δημιουργήσει τρόφιμα που στην ουσία προέρχονταν από «ανακύκλωση» των νεκρών.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε ως τροφή των Ευρωπαίων πολιτών την κατανάλωση γρύλων, σκουληκιών και ακριδών προκειμένου να αντέξει την μείωση της γεωργικής παραγωγής που προκάλεσαν οι κυρώσεις της στην Ρωσία!

Δηλαδή, τους προτρέπει να τρώνε αυτά αντί για ψωμί, λαχανικά ή κρέας, διότι η Ρωσία σε απάντηση των κυρώσεων έχει απαγορεύσει στα «μη φιλικά κράτη» την εξαγωγή λιπασμάτων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την μείωση της παραγωγής λαχανικών δημητριακών κλπ. αλλά και την απαγόρευση εξαγωγής δημητριακών που είχε ως αποτέλεσμα την μείωση των ζωοτροφών.

Και για απάντηση σε αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε ότι οι πολίτες πρέπει να… τρώνε έντομα!

Επίσης σημειώνεται ότι εκπρόσωποι της εταιρείας «Prairie Cricket Farms» βάζουν τα μικρά παιδάκια να τρώνε…γρύλους, δίνοντάς όχι μόνο σακουλάκια αλλά και οδηγίες για το πως μπορούν να αλλάξουν τις διατροφικές τους επιλογές φυσικά για το καλό του… περιβάλλοντος και του… δυτικού τρόπου ζωής.

Το μόνο που μένει να αναφωνήσουμε είναι «Ω καιροί, ω ήθη».

Από το Blogger.