Κρήτη Ακόμη μία συμπλοκή μεταξύ Ολλανδών σημειώθηκε στην περιοχή της Χερσονήσου Στο νοσοκομείο ένας 34χρονος - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Κρήτη Ακόμη μία συμπλοκή μεταξύ Ολλανδών σημειώθηκε στην περιοχή της Χερσονήσου Στο νοσοκομείο ένας 34χρονος

Kriti Akomi mia symploki metaxy Ollandon simeiothike stin periochi tis

Ακόμη μία συμπλοκή μεταξύ Ολλανδών σημειώθηκε στην περιοχή της Χερσονήσου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ένα 34χρονος Ολλανδός τουρίστας κατήγγειλε στις αρχές ότι διαπληκτίστηκε έντονα με έναν 21χρονο ομοεθνή του. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 21χρονος επιτέθηκε στον 34χρονο, με μπουνιές και κλοτσιές, τραυματίζοντάς τον. Ο 34χρονος μετά τον ξυλοδαρμό, μετέβη σε ιατρικό κέντρο της περιοχής, για να περιθάλψουν τα τραύματά του, και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Οι αστυνομικές αρχές της Χερσονήσου, μετά την καταγγελία πέρασαν χειροπέδες στον 21χρονο Ολλανδό.

Υπενθυμίζεται ότι ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Αυγούστου μεταξύ Ολλανδών τουριστών, όταν έξι άτομα ενεπλάκησαν σε καυγά με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να μεταβεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καυγάς ξεκίνησε μεταξύ των τεσσάρων, υπό άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής, τριών ατόμων 19 ετών και ενός 18χρονου, με καταγωγή από την Ολλανδία. Δύο επίσης Ολλανδοί, ένας 19χρονος και ένας 27χρονος, είδαν το περιστατικό και πήγαν να τους χωρίσουν, με αποτέλεσμα τα τέσσερα άτομα να χτυπήσουν και εκείνους.

Ο 27χρονος μετά την συμπλοκή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο ΠΑΓΝΗ, με ελαφρά τραύματα στο πόδι. Μετά από έρευνες η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε την παρέα των τεσσάρων Ολλανδών.

 

Από το Blogger.