‘Βόμβα’ στο Fox News: «Δραματική αύξηση των θανάτων μετά τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού!» – Οι κυβερνήσεις δεν ασχολούνται με το θέμα και το αποκρύβουν χωρίς περαιτέρω διερεύνηση! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

‘Βόμβα’ στο Fox News: «Δραματική αύξηση των θανάτων μετά τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού!» – Οι κυβερνήσεις δεν ασχολούνται με το θέμα και το αποκρύβουν χωρίς περαιτέρω διερεύνηση!

 

‘Vomva’ sto Fox News: «Dramatiki afxisi ton thanaton meta tous emvoliasmous

Οι υψηλοί αριθμοί θανάτων μετά τους εμβολισμούς κατά του Covid-19 δεν κρύβονται πλέον ούτε στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει ο πρώην δημοσιογράφος των New York Times, Alex Berenson, στο «Tucker Carlson Tonight» του αμερικανικού Fox News «στην Ευρώπη υπάρχουν περισσότεροι πλεονάζοντες θάνατοι το 2022 μετά τον εμβολιασμό».

Μάλιστα προκαλούσε εντύπωση και στους παρουσιαστές της εκπομπής πως οι κυβερνήσεις δεν ασχολούνται με το ζήτημα και γενικώς αποκρύβεται χωρίς περαιτέρω διερεύνηση.

«Υπάρχει ένα επιχείρημα βάσει των δεδομένων το οποίο δεν μπορεί έτσι απλά να απορριφθεί. Τελεία και παύλα. Εντάξει;

Και αυτό είναι η θνησιμότητα από οποιαδήποτε αιτία. Αυτή είναι ο συνολικός αριθμός θανάτων. Είτε μιλάμε για τις Ηνωμένες Πολιτείες είτε για την Ευρώπη είτε για την Αυστραλία, οι κυβερνήσεις είναι καλές στο να καταμετρούν τους πολίτες τους που γεννιούνται και πεθαίνουν.

Και αυτό που έχουμε παρατηρήσει για φέτος (2022) στην Ευρώπη είναι ότι επί εβδομάδες οι Ευρωπαϊκές χώρες καταγράφουν θανάτους από οποιαδήποτε αιτία πάνω από τον μέσο όρο!

Από δω και πέρα στην Ευρώπη υπάρχουν περισσότεροι πλεονάζοντες θάνατοι το 2022 μετά τον εμβολιασμό».

Από το Blogger.