google.com, pub-3663708722065827, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πάγωσαν περαστικοί στην Λεωφόρο Συγγρο όταν αντίκρισαν ένα μπαλκόνι ξενοδοχείου να κρέμεται κυριολεκτικά στον αέρα

Πάγωσαν περαστικοί στην Λεωφόρο Συγγρο όταν αντίκρισαν ένα μπαλκόνι ξενοδοχείου να κρέμεται κυριολεκτικά στον αέρα

 

Pagosan perastikoi stin Leoforo Syngro otan antikrisan ena

Πάγωσαν κάτοικοι και περαστικοί στην Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Καλλιθέας όταν αντίκρισαν ένα ολόκληρο μπαλκόνι ξενοδοχείου να κρέμεται κυριολεκτικά στον αέρα.

Το συγκεκριμένο μπαλκόνι φαίνεται να έχει αποκολληθεί από το κτίριο για άγνωστους προς το παρόν λόγους, ενώ από θαύμα δεν κατέρρευσε, κάτι που θα έθετε σε σοβαρό κίνδυνο τους περαστικούς.

Η Τροχαία έχει εφαρμόσει ήδη μέτρα για να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος για όσους περνάνε από εκείνο το σημείο.

Η φωτογραφία που ανέβηκε στο Twitter δείχνει πώς το μπαλκόνι... αιωρείται πάνω από τα κεφάλια των περαστικών.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη