Νέο Ηράκλειο Νέα επίθεση αλλοδαπών σε ανηλίκους: Μαχαίρωσαν στον πνεύμονα 17χρονο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Νέο Ηράκλειο Νέα επίθεση αλλοδαπών σε ανηλίκους: Μαχαίρωσαν στον πνεύμονα 17χρονο

 

Neo Irakleio Nea epithesi allodapon se anilikous: Machairosan

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία ένας 18χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν 17χρονο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνελήφθη 18χρονος αλλοδαπός που συμμετείχε σε ομάδα ατόμων που εκδήλωσε επίθεση σε βάρος δύο 17χρονων σε υπόγεια διάβαση πλησίον του ΗΣΑΠ Ηρακλείου

Ειδικότερα, η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της Πέμπτης (2-2-2023) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ο18χρονος κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 1-2-2023 δύο 17χρονοι ημεδαποί συναντήθηκαν με ομάδα ατόμων (οκτώ περίπου άτομα) σε υπόγεια διάβαση πλησίον του ΗΣΑΠ Ηρακλείου με σκοπό την επίλυση προσωπικών τους διαφορών.

Ακολούθως, η ομάδα τους επιτέθηκε με χρήση σωματικής βίας και αιχμηρό αντικείμενο.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο τραυματισμός του ενός παθόντα στα πόδια και στην πλάτη, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και ο ελαφρύς τραυματισμός του άλλου, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ.

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφορικών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων ταυτοποιήθηκε 18χρονος αλλοδαπός που συμμετείχε στην ανωτέρω ομάδα και συνελήφθη στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα , ενώ οι έρευνες για των εντοπισμό των υπόλοιπων εμπλεκομένων συνεχίζονται.

Από το Blogger.