Την άμεση παρέμβαση της UEFA για να βάλει stop στην «λαίλαπα» Μπένετ και ΕΠΟ στην διαιτησία ζήτησε ο Ολυμπιακός! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Την άμεση παρέμβαση της UEFA για να βάλει stop στην «λαίλαπα» Μπένετ και ΕΠΟ στην διαιτησία ζήτησε ο Ολυμπιακός!

 

Tin amesi paremvasi tis UEFA gia na valei stop stin «lailapa»

Την αντικατάστασή του Μπένετ ή την τοποθέτηση τοποτηρητή της UEFA που δεν θα επιτρέπει να γίνονται τα «όργια» στο χώρο της διαιτησίας ζήτησε ο Ολυμπιακός επισημαίνοντας με ονόματα και διευθύνσεις την παρακμή στο χώρο που δεν έχει προηγούμενο αλλά και τους σοβαρούς κινδύνους που υπάρχουν εν όψει της τελικής ευθείας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τον δικό του δρόμο προς την τελική, πραγματική εξυγίανση, συνεχίζει ο Ολυμπιακός κόντρα στο «σύστημα» που συνεχίζει να «ναρκοθετεί» τα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις με τον πλέον επίσημο τρόπο για τον ορισμό του Κρούζλιακ στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία στην UEFA όλων των «οργίων» που συμβαίνουν και την φετινή σεζόν στο χώρο της διαιτησίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έστειλε επιστολή στον διευθυντή ποδοσφαίρου της UEFA και τον επικεφαλής διαιτησίας, Ρομπέρτο Ροσέτι ζητώντας αν δεν γίνεται να αντικατασταθεί τώρα ο Μπένετ από τη θέση του Αρχιδιαιτητή να ορίσει η UEFA έναν αξιόπιστο τοποτηρητή στον οποίο θα αναφέρεται ο Μπένετ.

Τι αναφέρει η επιστολή του Ολυμπιακού

Στην επιστολή ο Ολυμπιακός αναφέρεται με ονόματα και διευθύνσεις σε όλα όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο κομμάτι της διαιτησίας όπου όπως μεταφέρεται από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες και λειτουργεί με στόχο που μόνο μπροστά δεν πηγαίνει το ποδόσφαιρο.

Οι ερυθρόλευκοι με αποδείξεις εξηγούν τους λόγους που θεωρούν πως ο Μπένετ έχει αποτύχει σε αυτή την θέση και που πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί ή να έχει έναν τοποτηρητή που δεν θα του επιτρέπει να συνεχίσει τα «όργια».

Μεταξύ άλλων στην επιστολή ο Ολυμπιακός αναφέρεται στην αδυναμία να φέρει ο Μπένετ διαιτητές elite κατηγορίας από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά τους τελευταίους μήνες ορίζονται διαιτητές από μικρά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με απώτερο σκοπό την επιστροφή των Ελλήνων και στα ντέρμπι.

Γίνεται λόγος για την στάση της ΕΠΟ γύρω από την πρόταση της Λίγκας για επαγγελματική διαιτησία ενώ αναφέρεται με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο πόσο σημαντικό είναι να μπει μια φραγή στον Μπένετ και τα σχέδια της ΕΠΟ από την UEFA ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα και το κύπελλο έχει μπει στην τελική ευθεία και τα ντέρμπι θα είναι απανωτά.

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει στην επιστολή του πως άν οδηγηθούμε στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου με αυτή την διαιτησία τότε με μαθηματική ακρίβεια είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθούμε σε έκρηξη τεραστίων διαστάσεων! Για αυτό και θεωρεί επιτακτική την ανάγκη της UEFA να επέμβει άμεσα για να δώσει τέλος στην «ομηρεία».

Από το Blogger.