Τι συμβαίνει, ξαφνικά, με τα ΑΤΙΑ; Μαχητικά F-16 της Αμερικανικής Αεροπορίας κατέρριψαν άγνωστο αντικείμενο πάνω από τη λίμνη Huron - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Τι συμβαίνει, ξαφνικά, με τα ΑΤΙΑ; Μαχητικά F-16 της Αμερικανικής Αεροπορίας κατέρριψαν άγνωστο αντικείμενο πάνω από τη λίμνη Huron

Ti symvainei, xafnika, me ta ATIA; Machitika F-16 tis Amerikanikis Aeroporias

 Νέα κατάρριψη, η τρίτη κατά σειρά, μετά από αυτές πάνω από την Αλάσκα και πάνω από την πόλη Γιούκον στον Καναδά σημειώθηκε πριν λίγη ώρα πάνω από τη λίμνη Huron στα σύνορα με τον Καναδά .

Το αντικείμενο είχε αρχικά εντοπιστεί πάνω από τη λίμνη Μίσιγκαν και στη συνέχεια μετακινήθηκε βορειότερα.

Όπως αναφέρεται το αντικείμενο είχε σχήμα οκτάγωνου και καταρρίφθηκε από μαχητικό f-16 ενώ πετούσε σε ύψος 20.000 ποδών.

Ο Καναδάς έκλεισε τον εναέριο χώρο πάνω από το Οντάριο, ενώ η νέα κατάρριψη έγινε πάνω από τη λίμνη Huron η οποία βόρεια και ανατολικά ανήκει στον Καναδά, (Οντάριο) και νότια και δυτικά στις ΗΠΑ (Μίσιγκαν).

Την ίδια ώρα ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί σήμερα το βράδυ στο Γιούκον, στον βορειοδυτικό Καναδά, όπου οι αρχές εργάζονται για να περισυλλέξουν τα συντρίμμια ενός αγνώστου ταυτότητας αντικειμένου που καταρρίφθηκε εχθές, κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης της Ουάσινγκτον και της Οτάβας.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αυτού το οποίο, τυχαία είχε προγραμματιστεί για αργότερα, ο Τριντό θα συναντήσει ηγέτες των αυτοχθόνων «οι οποίοι μπορεί να επηρεάστηκαν από την… κάθοδο του αντικειμένου», και τη Δευτέρα, τον πρωθυπουργό της επαρχίας αυτής, τον Ράνι Πιλάι, δήλωσε σήμερα σε καναδικά μέσα ενημέρωσης.

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας και για τον λόγο αυτό έλαβα την απόφαση ότι πρέπει να καταρριφθεί αυτό το αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο», δήλωσε προσθέτοντας ότι το αντικείμενο αυτό είχε θέσει σε κίνδυνο πολιτικά αεροσκάφη.



Από το Blogger.