ΗΠΑ  Δεν έχει προγραμματισθεί επικοινωνία Μπάιντεν και Σι Τζινπίνγκ Επιθυμούμε ανοικτούς διαύλους με την Κίνα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΗΠΑ  Δεν έχει προγραμματισθεί επικοινωνία Μπάιντεν και Σι Τζινπίνγκ Επιθυμούμε ανοικτούς διαύλους με την Κίνα

IPA  Den echei programmatisthei epikoinonia Bainten kai Si Tzinpingk  Epithymoume

 Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες τηλεφωνινικές επικοωνίες μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden και του Κινέζου προέδρου Xi Jinping, δήλωσε ο συντονιστής στρατηγικής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου John Kirby την Κυριακή 16 Μαρτίου 2023.
«Δεν υπάρχει ακόμη προγραμματισμένη ημερομηνία για επικοινωνία μεταξύ των δύο ηγετών», δήλωσε σε συνέντευξή του στο CBS News όταν ρωτήθηκε για τον προγραμματισμό των επαφών μεταξύ Biden και Xi.
Τόνισε επίσης ότι ο Biden ενδιαφέρεται να διατηρήσει ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας μεταξύ Ουάσιγκτον και Πεκίνου και στοχεύει σε μια νέα επικοινωνία με τον ηγέτη της της Κίνας.
Νωρίτερα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η συζήτηση μεταξύ των δύο ηγετών θα πραγματοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή, αλλά προς το παρόν, ο Κινέζος ηγέτης παραμένει απασχολημένος.
Νωρίτερα σημειώθηκε ότι μια πιθανή συνομιλία θα μπορούσε να είναι η πρώτη επαφή μεταξύ των αρχηγών των δύο χωρών μετά τη συνάντησή τους στη σύνοδο κορυφής της G20 στο Μπαλί τον περασμένο Νοέμβριο.

Από το Blogger.