Αχαϊα: Ξύλο και πυροβολισμοί μεταξύ οικογενειών – Τι συνέβη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Αχαϊα: Ξύλο και πυροβολισμοί μεταξύ οικογενειών – Τι συνέβη

 

Achaia: Xylo kai pyrovolismoi metaxy oikogeneion – Ti synevi

Σκηνικό έντασης και βίας επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου στο χωριό Μαζαράκι της δυτικής Αχαΐας μεταξύ δύο οικογενειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 42χρονος από την μία οικογένεια επισκέφτηκε στο σπίτι της μια 22χρονη με την οποία ήταν παντρεμένοι αλλά χώρισαν για να της ζητήσει εξηγήσεις διέδιδε φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

Την κατάσταση πήραν στα χέρια τους, οι συγγενείς της κοπέλας.

Σύμφωνα με το pelop.gr, o πατέρας της 22χρονης έσπασε στο ξύλο τον 42χρονο ενώ ο αδερφός της έβγαλε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε, ευτυχώς, χωρίς να τον πετύχει.

Το πρώην ζευγάρι καθώς και ο πατέρας της κοπέλας οδηγήθηκαν στο τμήμα της Κάτω Αχαίας. Ο αδερφός της κοπέλας προκειμένου να γλιτώσει την σύλληψη στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Οι δύο πλευρές μηνύθηκαν και αφέθηκαν και οι τρεις ελεύθεροι ενώ ο αδερφός αναζητείται.

Η οικογένεια υποστηρίζει πως η 22χρονη ποτέ δεν διέρρευσε προσωπικές φωτογραφίες με τον πρώην άντρα της και πως ο 42χρονος ενοχλούσε συνεχώς την νεαρή μετά τον χωρισμό γιατί δεν τον δεχόταν. Μάλιστα, η οικογένεια υποστηρίζει πως ο άνδρας της είχε βάλει μέχρι και κοριό στο αυτοκίνητό της για να ελέγχει όλες τις κινήσεις της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 42χρονου, δεν αποκλείεται ο εισαγγελέας, εκτιμώντας τα στοιχεία από τις καταθέσεις, να αλλάξει ακόμη και το κατηγορητήριο και ο νεαρός αδελφός να κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Από το Blogger.