Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας γυναικοκτονίας στη Χαλκιδική - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας γυναικοκτονίας στη Χαλκιδική

Sokaroun oi leptomereies tis neas gynaikoktonias sti Chalkidiki

 Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη νέα γυναικοκτονία που έγινε στη Χαλκιδική.

Μόλις στα 8 του χρόνια έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Είδε τον πατέρα του να κυνηγάει μέσα στο σπίτι με μια καραμπίνα την μητέρα του , να την εκτελεί εν ψυχρώ με 4 σφαίρες και στη συνέχεια να αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια του.

Την στιγμή του άγριου φονικού το 8χρονο παιδάκι που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα είχε γαντζωθεί στην αγκαλιά της μάνας του. Τα σκάγια το τραυμάτισαν και αυτό σοβαρά.

Για περισσότερες από 5 ώρες περπατούσε τραυματισμένο μέσα στο σπίτι ανήμπορο να αντιδράσει με τους δυο γονείς του να κείτονται νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

Η κατάσταση υγείας του παιδιού

Από χθες βρίσκεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης έχοντας υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Τα τραύματα του κυρίως εντοπίζονται στο χέρι στο αντιβράχιο μάλλον από εκπυρσοκρότηση δεν ξέρω και εγώ τι είχε ένα τεράστιο έλλειμα δερματικό μυϊκό οι τένοντες είχαν επηρεαστεί και το πιο σοβαρό είχε διατομή του ωλενίου νεύρου, το οποίο νευρώνει το χέρι αυτό δεν αποκαταστάθηκε ακόμη», δήλωσε ο διευθυντής παιδοχειρουργικής κλινικής Ιπποκράτειου Νοσοκομείου,  Γιώργος Τσικόπουλος.

Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είναι συγκλονισμένο από το τραγικό συμβάν και έχει «σκύψει» πάνω από το παιδί για να το βοηθήσει.

Με τη γιαγιά του συνεχώς στο πλευρό του, ο 8χρονος αναρρώνει από το χθεσινό χειρουργείο καθώς σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το χέρι του.

Έτρεχε για να γλιτώσει

Η 39χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, έφερε τραύματα από τα σκάγια  στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και την δεξιά μασχάλη. Ο θάνατος της ήταν μαρτυρικός καθώς μετά τον πρώτο πυροβολισμό φέρεται πως έτρεχε για να γλιτώσει από τον δράστη που την καταδίωκε για να την αποτελειώσει μπροστά στο οκτάχρονο αγοράκι τους στο παιδικό υπνοδωμάτιο.

Η θεία του θύματος μίλησε αποκλειστικά στο MEGA αποκαλύπτοντας πως η ανιψιά της είχε σκοπό να πάρει τα παιδιά και να φύγει από το σπίτι.

«Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι. Είχαν προβλήματα. Θα τα μάζευε το παιδί, το κορίτσι, να φύγει εχθές και αυτός δεν το άφηνε, πήρε το όπλο, σκοτώνει το κορίτσι, πυροβολεί και το παιδί. Το παιδί το πήρε λίγο λέει, το έχουν στο νοσοκομείο».

Κανείς από την οικογένεια δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και πως το ζευγάρι έκλεισε τον κύκλο της ζωής του με τον πιο τραγικό τρόπο.

«Τα παιδιά πάρθηκαν από αγάπη. Τα θυμόμαστε από τότε που ήταν ερωτευμένα, αποφάσισαν να κάνουν την οικογένειά τους. Δύο παιδιά που χαμογελούσαν στην καθημερινότητά τους», είπε ο θείος του 36χρονου.

Η κηδεία του 36χρονου δράστη και αυτόχειρα τελέστηκε το απόγευμα στο χωριό του, τη Στρατονίκη, ενώ την ίδια ώρα, στην Ιερισσό, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούσαν σε κλίμα οδύνης την 39χρονη μητέρα.

Από το Blogger.