Βρέθηκε και δεύτερο θύμα του μαστροπού αστυνομικού – Αύριο καταθέτει στον εισαγγελέα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Βρέθηκε και δεύτερο θύμα του μαστροπού αστυνομικού – Αύριο καταθέτει στον εισαγγελέα

 

Vrethike kai deftero thyma tou mastropou astynomikou

Μια κόλαση με καθημερινούς βιασμούς, ξυλοδαρμούς, αναγκαστική εκπόρνευση και εκβιασμούς ζούσε μια 35χρονη γυναίκα από το Καμερούν για δύο ολόκληρα χρόνια από τα χέρια εν ενεργεία αστυνομικού. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες ενώ και η μητέρα του μιλώντας στο MEGA κάνει λόγο για σκευωρία σε βάρος του γιου της.

Την κόλαση επί γης ζούσε για περίπου δύο χρόνια μία 35χρονη γυναίκα από το Καμερούν, φυλακισμένη, στα χέρια ενός εν ενεργεία αστυνομικού.

Την απειλούσε, την βίαζε, την εξέδιδε, την κακοποιούσε συστηματικά, σύμφωνα με τις περιγραφές της, που σοκάρουν.

«Ήθελε να με σκοτώσει με κρατούσε από το λαιμό δυνατά. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω σπίτι, θέλει να του πληρώνω το αμάξι. 20.000€ για να παντρευτεί μαζί μου, μετά λέει θέλει 50.000€ για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20€ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 50€ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 100€».

«Πριν 15 ημέρες, βγαίνοντας από την πολυκατοικία, είδα έναν κύριο με μια μελαμψή κυρία που μαλώνανε. Και την πήρε και φύγανε. Έντονα μαλώνανε. Σε κάποια φάση την στρίμωξε», είπε γειτόνισσα.

Ο 40χρονος αστυνομικός υπηρετούσε  στις πεζές περιπολίες και εκεί γνώρισε την 35χρονη από το Καμερούν. Εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, την προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής προστασίας και τη μετέφερε σπίτι του. Τότε άρχισε ο Γολγοθάς της.

Η φρίκη των απειλών και του βιασμού οδήγησαν την 35χρονη πριν από περίπου μια εβδομάδα να αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή της. Όταν απείλησε ότι θα το κάνει, τότε ο 40χρονος αστυνομικός της είπε ότι δεν θα την πειράξει.

«Ένα πρωί άκουσα από το παράθυρό μου φωνές πολλές, ήταν πρωί, 4 η ώρα. Φώναζε η κοπέλα πολύ άσχημα ‘’Άσε με, άσε με’’», ανέφερε γείτονας.

«Είναι σκευωρία»
Η μητέρα του αστυνομικού μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS, δίνει την δική της εκδοχή.

«Είναι σκευωρία αυτή που έκαναν. Αυτή έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έχει 20 μέρες που μένουν μαζί και πήγε και τον κατήγγειλε. Δεν ξέρω τι παιδί έχω; Ούτε συζούσαν, ούτε τίποτα. Ο καθένας είχε το σπίτι του και τον Αύγουστο την βγάλανε αυτήν από το σπίτι και έκλαιγε και ο γιος μου πονόψυχος που ήταν λέει: ‘’Έλα μείνε για λίγο στο δικό μου το σπίτι να βρούμε σπίτι’’. Έψαχνε να της βρει σπίτι να πάει να μείνει».

Η 35χρονη πήρε την απόφαση να τον καταγγείλει. Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με σκοπό την σύλληψη του 40χρονου. Οι αστυνομικοί, της έδωσαν 500€ προσημειωμένα σε περίπτωση που της ζητούσε χρήματα.

Τα πήρε και επέστρεψε στο σπίτι. Εκεί την περίμενε ο 40χρονος, της ζήτησε τα χρήματα και όταν βγήκε έξω τον συνέλαβαν.

« Ο γιος μου παραξενεύτηκε όταν μπήκαν οι αστυνομικοί με το όπλο μέσα. Λέει: «Τι γίνεται ρε παιδιά; Δεν ξέρω τίποτα. Αυτή η κυρία κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια. Δεν έμεινε πάνω». Ήταν συνεννοημένη με τους αστυνομικούς. Απορεί και αυτός με το ψέμα της», δήλωσε η μητέρα του.

Ο 40χρονος αστυνομικός μέχρι στιγμής, αρνείται τις κατηγορίες ενώ οι Αρχές ξεσκονίζουν το παρελθόν του. Αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Της απέσπασε 3.000 €
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο αστυνομικός απειλούσε την 35χρονη γυναίκα και έπαιρνε 20-50 € ημερησίως.

Μία φορά της απέσπασε 3.000 € ενώ την ενημέρωνε για αστυνομικούς ελέγχους.

Εντοπίστηκε γυναίκα από τη Ρουμανία  που εξέδιδε ο αστυνομικός
Η έρευνα για τη δράση του συγκεκριμένου αστυνομικού συνεχίζεται και αυτό που εξετάζεται είναι αν συστηματικά εξέδιδε γυναίκες εισπράττοντας τα χρήματα που λάμβαναν από τα ερωτικά ραντεβού.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται η σχέση που είχε στο παρελθόν ο 40χρονος με γυναίκα από τη Ρουμανία. Η συγκεκριμένη γυναίκα εντοπίστηκε και αναμένεται την Τετάρτη να παρουσιαστεί στην Eυελπίδων ώστε να δώσει κατάθεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, όταν για μια περίοδο είχε σταματήσει να απειλεί και αποσπά χρήματα από την 35χρονη, είχε βρει ένα ακόμη θύμα, μία γυναίκα από την  Ρουμανία.

 

Από το Blogger.