Σοκάρει η περιγραφή της 19χρονης: Άφησα λουλούδια στον κάδο, ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη μου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Σοκάρει η περιγραφή της 19χρονης: Άφησα λουλούδια στον κάδο, ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη μου

«(…) Ήταν μια μέρα που γύριζα από το σχολείο. Πήγα και άφησα και εγώ λουλούδια εκεί που άφηναν και οι υπόλοιποι για να συγχωρεθώ για αυτό που έκανα». Η 19χρονη, που κατηγορείται ότι σκότωσε με τη μητέρα της το νεογέννητο βρέφος της και το πέταξαν στα σκουπίδια, προσπαθούσε συνεχώς να βρει δικαιολογίες για να εξηγήσει την πράξη της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στους αστυνομικούς, δεν δίστασε να πάει σαν μια ξένη στον κάδο απορριμμάτων και να αφήσει λουλούδια.
Στη δικογραφία περιλαμβάνεται με κάθε λεπτομέρεια η περιγραφή της για τη γέννα αλλά και το πώς πέταξαν το νεογέννητο αγοράκι στον κάδο απορριμμάτων.
«Όταν με έπιασαν οι πόνοι, αναγκάστηκα να το πω στη μάνα μου. Μπήκα στο μπάνιο και εκείνη κάθισε απ’ έξω γιατί δεν χωρούσαμε. Δεν μπορούσε να δει τι γινόταν έτσι που ήταν η πόρτα. Γέννησα, το έπλυνα στο νιπτήρα κι εκείνο πήγε στο στήθος μου και έφαγε. Μετά από λίγη ώρα άκουσα το μωρό να βγάζει κάποιους περίεργους ήχους. Είδα πως από τη μύτη και το στόμα έτρεχε αίμα και δεν ανέπνεε. Μου είπε πως τα παλιά χρόνια βάζανε λίγο χαρτάκι μέσα στο στόμα του παιδιού για να τραβήξει το αίμα... Αφού έβγαλα το χαρτί από το στόμα, πήρα ένα κομμάτι από κορδόνι που βρήκα μέσα στο μπάνιο και το έδεσα στο λαιμό του μήπως ενοχληθεί και αντιδράσει. Φώναξα τη μαμά μου να μου φέρει κι άλλο χαρτί και το έβαλα στο στόμα του. Αλλά πάλι δεν ανέπνεε και το άφησα όπως ήταν. Φώναξα στη μανά μου πως το παιδί δεν ανέπνεε, δεν ζούσε και εκείνη έβαλε τα κλάματα και είπε: “Tι θα κάνουμε τώρα”. Εγώ της είπα να φέρει μια σακούλα για να βάλω μέσα το μωρό, μαζί με άλλα σκουπίδια και να το αφήσουμε κάπου έξω. Εγώ έμεινα στο δωμάτιο μου και ζήτησα από τη μαμά μου να πάει να αφήσει έξω τη σακούλα με το μωρό…».


Από το Blogger.