ΦΡΙΚΗ! Τρία χρόνια πριν η 19χρονη είχε κάνει και έκτρωση! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΦΡΙΚΗ! Τρία χρόνια πριν η 19χρονη είχε κάνει και έκτρωση!

Μόνο σοκ και ανατριχίλα μπορούν να προκαλέσουν οι συγκλονιστικές περιγραφές της 19χρονης παιδοκτόνου από την Πετρούπολη αλλά και της μητέρας της που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του βρέφους που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων της περιοχής στις 26 Φεβρουαρίου 2018.
Οι δύο γυναίκες σκότωσαν το βρέφος μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους, στην οδό Πίνδου στην Πετρούπολη. Όπως ομολόγησε η 19χρονη, τύλιξε ένα κορδόνι γύρω από το λαιμό του μωρού και τον ομφάλιο λώρο, του έβαλε χαρτί στο στόμα και αφού ξεψύχησε, το έδωσε στη μητέρα της μέσα σε μία σακούλα για το πετάξει στον κάδο απορριμάτων όπου και βρέθηκε από ρακοσυλλέκτη.
Μητέρα και κόρη πέρασαν το πρωί της Δευτέρας (14/4) το κατώφλι του ανακριτή με σκυμμένα κεφάλια και κρατώντας η μία το χέρι της άλλης, με την 54χρονη να δείχνει «χαμένη», σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και την 19χρονη να προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπό της.
Σοκάρει η ομολογία της 19χρονης
«Μπήκα στο μπάνιο και εκείνη κάθισε (σ.σ η μητέρα της) απ’ έξω γιατί δεν χωρούσαμε. Δεν μπορούσε να δει τι γινόταν έτσι που ήταν η πόρτα. Γέννησα. Έπλυνα το μωρό στο νιπτήρα και εκείνο πήγε στο στήθος μου και έφαγε», αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 18χρονης στους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ που λίγα λεπτά αργότερα θα άκουγαν με κάθε λεπτομέρεια πώς δολοφόνησε το παιδί της.
«Μετά από λίγη ώρα άκουσα το μωρό να βγάζει κάποιους περίεργους ήχους. Είδα πως από την μύτη και το στόμα έτρεχε αίμα και δεν ανέπνεε. Μου είπε (.σ.σ η μητέρα της) πως τα παλιά χρόνια βάζανε λίγο χαρτάκι μέσα στο στόμα του παιδιού για να τραβήξει το αίμα…Αφού έβγαλα το χαρτί από το στόμα, πήρα ένα κομμάτι από κορδόνι που βρήκα μέσα στο μπάνιο και το έδεσα στο λαιμό του μήπως ενοχληθεί και αντιδράσει. Μετά φώναξα την μαμά μου να μου φέρει και άλλο χαρτί και το έβαλα στο στόμα του. Αλλά πάλι δεν ανέπνεε και το άφησα όπως ήταν», υποστήριξε ακόμη.
Έπειτα, όπως ομολόγησε, ζήτησε από την μητέρα της μία σακούλα σκουπιδιών και στη συνεχεία το πέταξαν σε κάδο στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας όπου εντοπίστηκε λίγο αργότερα από ρακοσυλλέκτη.
Από τότε μέχρι σήμερα οι άνδρες της ΕΛΑΣ είχαν «χτενίσει» κυριολεκτικά την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τη μητέρα του άτυχου νεογνού.
Στα 16 της είχε κάνει έκτρωση
Κατά την προανακριτική διαδικασία η 18χρονη μαθήτρια εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν είχε μείνει πάλι έγκυος όμως τότε προχώρησε σε άμβλωση.
Όπως τόνισε τότε είχε αντιληφθεί εγκαίρως ότι κυοφορεί και μια και οι δικοί της διαφωνούσαν με τη σχέση που διατηρούσε τότε αποφάσισε να διακόψει την εγκυμοσύνη της. «Με πήγε η μάνα μου στην Αθήνα και έκανα έκτρωση στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», γυρίσαμε στην Λήμνο (σ.σ. όπου διέμενε μέχρι και το 2016) και μετά πάλι στην Αθήνα για να μείνουμε μόνιμα με τον αδελφό μου», υποστήριξε ακόμη στους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ.
Ωστόσο αυτή την φορά τα πράγματα φαίνονται πως ήταν διαφορετικά. Με τον πατέρα του παιδιού είχε συνευρεθεί ερωτικά μία φορά μόνο. Μάλιστα όπως τόνισε κατάλαβε πως ήταν έγκυος περίπου στον έβδομο μήνα.
«Δεν είχα καταλάβει να συμβαίνει κάτι περίεργο με το σώμα μου, γιατί έχω μεγάλη κοιλιά ούτως ή άλλως, έχω θυροειδή και τρώω κιόλας. Νόμιζα ότι ειχα πάρει κιλά. Μετά την Πρωτοχρονία κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, ένιωθα να κινείται κάτι. Σκέφτηκα ότι είχα κάνει σεξ με τον Κωστα χωρίς προφύλαξη και είμαι έγκυος. Με κυρίευσε ο φόβος, φοβήθηκα μην καταλάβουν τίποτα η μάνα και ο αδελφός μου και τους χάσω για πάντα. Είναι οι μόνοι που έχω στην Ελλάδα. Μπήκα και είδα βίντεο με γέννες για να ξέρω τι να κάνω».
Σοκαρισμένοι φίλοι και γείτονες
Σοκαρισμένοι είναι φίλοι και γείτονες της νεαρής γυναίκας αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πως δολοφόνησε το παιδί της.
Ανατριχιαστική είναι και η μαρτυρία φίλης της η οποία υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως η 18χρονη έκανε συχνές αναρτήσεις στα social media και κάποιες από αυτές έδειχναν πως δεν ήταν σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση.
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ανέβαζε τις φωτογραφίες στο facebook και έδειχνε χαρούμενη, χαμογελαστή. Κάποιες φορές , στα μηνύματά της και στις αναρτήσεις της είχε πολλά νεύρα κι όταν τη ρωτούσα: «συμβαίνει κάτι;». Τότε εκείνη μου έλεγε: «δεν είμαι καλά ψυχολογικά» αλλά την σταματούσε εκεί την κουβέντα. Κάθε φορά λέγαμε να συναντηθούμε για να τα πούμε από κοντά κι όλο κάτι συνέβαινε κι ακυρώναμε τη συνάντησή μας. Μιλόυσαμε πολύ συχνά για τις σχέσεις μας και μάλιστα μου είχε πει ότι είχε σχέση με έναν στρατιωτικό στο νησί, ο οποίος δεν της φερόταν καλά και χώρισαν κι αργότερα έκανε μια άλλη σχέση στην Αθήνα. Και με αυτόν χώρισε και μάλιστα μου έλεγε πόσο δύσκολο είναι να βρεις έναν σωστό άντρα».
«Από τη στιγμή που έμεινε έγκυος, αν ήθελε να το κρατήσει, εμένα προσωπικά θα μου το έλεγε. Οπότε πιστεύω ότι σκότωσε το μωρό. Το είχε σκεφτεί πολύ καιρό πριν και αυτό με έχει εξοργίσει πάρα πολύ. Δεν είπε ποτέ τίποτα σε κανέναν, οπότε είχε σκεφτεί να το σκοτώσει. Τη μητέρα της, δεν την είχα γνωρίσει, το μόνο που ήξερα ήταν ότι ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος και η φίλη μου, γνώριζα ότι δούλευε σε ένα ινστιτούτο αισθητικής», καταλήγει η φίλη της 18χρονης.
Να σημειωθεί πως η ίδια βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και πως αύριο θα την επισκεφθεί ψυχίατρος ο οποίος θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας ειδικών γνώσεων. Την ίδια ώρα ο αδελφός της δηλώνει πως δεν θέλει πλέον να έχει επαφές τόσο με την αδερφή του όσο και με τη μητέρα του.

Από το Blogger.