Μουντιάλ 2018: Η Πολωνία θα κερδίσει την Σενεγάλη; - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Μουντιάλ 2018: Η Πολωνία θα κερδίσει την Σενεγάλη;

Ένας μήνας μας χωρίζει από το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Σε 30 ημέρες θα ξεκινήσει η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή στα γήπεδα της Ρωσίας. Από τους πιο αμφίρροπους ομίλους της τελικής φάσης, είναι ο όγδοος, στον οποίο θα αγωνιστούν η Πολωνία, η Σενεγάλη, η Κολομβία και η Ιαπωνία.
Δύο φορές κατέκτησε την τρίτη θέση η Πολωνία
Η Πολωνία παίρνει μέρος, για όγδοη φορά, σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Απουσίασε από τις δύο τελευταίες διοργανώσεις, το 2010 στη Νότια Αφρική και το 2014 στη Βραζιλία. Επιστρέφει με πρώτο στόχο την πρόκριση από τον όμιλο και στηρίζει πολλά στο μεγάλο αστέρι της, τον  Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, της Μπάγερν Μονάχου.
Έχει αγωνιστεί δύο φορές σε μικρούς τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και τις δύο πήρε τη νίκη, κατακτώντας την τρίτη θέση. Το 1974, στη Γερμανία, στον μικρό τελικό, κέρδισε με 1-0 τη Βραζιλία και το 1982, στην Ισπανία, επικράτησε με 3-2 της Γαλλίας.
Επιστρέφει μετά από 16 χρόνια στα τελικά η Σενεγάλη
Η Σενεγάλη επιστρέφει στα τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά από 16 χρόνια. Το 2002, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας, έκανε την παρθενική της εμφάνιση και εντυπωσίασε. Στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης, κέρδισε με 1-0 την τότε παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία. Προκρίθηκε από τον όμιλο, απέκλεισε στη φάση των 16 τη Σουηδία με 2-1, στην παράταση και αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Τουρκία, με 1-0, στην παράταση. Ο Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ είναι το μεγάλο αστέρι της ομάδας.
Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι για τη νίκη της Πολωνίας, στο παιχνίδι με την Σενεγάλη, το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη 19 Ιουνίου, στις 18:00, στη Μόσχα.
Τριάντα ημέρες, πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπάρχουν πολλές επιλογές, από το Πάμε Στοίχημα, για όσους θέλουν να ποντάρουν από τώρα. Προσφέρονται ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για τον νικητή και τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ζευγάρι του τελικού, την πρόκριση ανά ομάδα στους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής, το σύνολο τερμάτων της διοργάνωσης.
Ειδικά στοιχήματα προσφέρονται και ανά όμιλο, για τον νικητή, τη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη θέση, τις ομάδες που θα προκριθούν, το σύνολο των πόντων και τον πρώτο σκόρερ κάθε ομάδας.


Από το Blogger.