«Κοκτέιλ» ναρκωτικών διακινούσε 35χρονη στη Λάρισα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

«Κοκτέιλ» ναρκωτικών διακινούσε 35χρονη στη Λάρισα

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Η αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοικία μιας 35χρονης Ελληνίδας σε μια γειτονιά της Λάρισας, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχαν γι' αυτήν ότι διακινούσε «κοκτέιλ» ναρκωτικών στα στέκια χρηστών της πόλης.

Στο σπίτι της γυναίκας βρέθηκαν μία συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 41,1 γραμμαρίων, άλλη μία συσκευασία με ηρωίνη σε σκόνη βάρους 0,5 γραμμαρίου, μικροποσότητα βουπρενορφίνης και 19 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ένα ψαλίδι και μία τηλεκάρτα με υπολείμματα ηρωίνης, δύο κινητά και 55 ευρώ. 

Η 35χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

*** Το τσιγαριλίκι που είχε στην τσέπη του όταν συνελήφθη στην περιοχή Νικήτη της Χαλκιδικής ένας 34χρονος Έλληνας, ήταν αρκετό για να συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που του έκαναν έλεγχο. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 212 γραμμαρίων, 30 ναρκωτικά χάπια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.
Από το Blogger.