Έτσι θα «ρίξετε» Ρωσίδες στο Μουντιάλ – Ο απίστευτος οδηγός της Αργεντινής στους φιλάθλους της - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Έτσι θα «ρίξετε» Ρωσίδες στο Μουντιάλ – Ο απίστευτος οδηγός της Αργεντινής στους φιλάθλους της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από σήμερα (16/5) ένα εγχειρίδιο που εξέδωσε η AFA και περιλαμβάνει οδηγίες στους Αργεντινούς φιλάθλους για το πώς θα την… πέσουν στις Ρωσίδες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.
Η «αλμπισελέστε» παραμένει πάντα ένα από τα καυτά φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και χιλιάδες φίλαθλοι θα ταξιδέψουν στη Ρωσία για την βοηθήσουν προς την επίτευξη του στόχου της.
Όμως η αργεντίνικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου προνόησε και για την ερωτική ζωή των οπαδών και στο εγχειρίδιο που έφτιαξε, μέσω του οποίου δίνονται συμβουλές για την ιδανική διαμονή στη Ρωσία, ενώ υπάρχει και ξεχωριστό κεφάλαιο με τίτλο: «Τι να κάνετε ώστε να έχετε μία ευκαιρία με κάποια Ρωσίδα».

ΟΙ ΠΕΝΤΕ… ΕΝΤΟΛΕΣ:

Να είστε καθαροί
Να φοράτε ωραία ρούχα
Να μη τους φέρεστε σαν αντικείμενα
Να μην είστε βαρετοί
Να μην κάνετε κλασικές, αδιάφορες ερωτήσεις
Και συνέχιζε: «Επειδή οι Ρωσίδες είναι όμορφες, πολλοί άνδρες θέλουν να κοιμηθούν μαζί τους. Ίσως και εκείνες να θέλουν, αλλά είναι επίσης άτομα που θέλουν να αισθανθούν σημαντικές και μοναδικές. Μην κάνετε ηλίθιες ερωτήσεις για το σεξ. Για τους Ρώσους, το σεξ είναι κάτι πολύ προσωπικό, που δεν συζητιέται δημόσια»
Μεταξύ άλλων, τους συμβουλεύει να είναι επιλεκτικοί: «Συνήθως, οι Ρωσίδες ενδιαφέρονται για τα σημαντικά πράγματα, αλλά βέβαια θα βρείτε επίσης και εκείνες που νοιάζονται για τα υλικά αγαθά, τα χρήματα ή αν είστε όμορφοι. Μην ανησυχείτε όμως, υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες στη Ρωσία και δεν είναι όλες για εσάς. Να είστε επιλεκτικοί».
Πηγή: soccerplus.gr 

Από το Blogger.