Συγχαρητήρια από τον «Αρειανό» Μπουτάρη στον ΠΑΟΚ

Πρότεινε να βραβευτεί η ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά από τον δήμο Θεσσαλονίκης για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας

Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, εξέφρασε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης.
Ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, υποστήριξε πως η ομάδα του Δικεφάλου με την κατάκτηση του τροπαίου τίμησε όχι μόνο τον σύλλογο και τους οπαδούς, αλλά και ολόκληρη την πόλη. «Ο τίτλος αποτέλεσε μια επιβράβευση ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα από όλες στην Ελλάδα. Ήταν μια μεγάλη νίκη και δικαίωση των ανθρώπων της διοίκησης, οι οποίοι με την προσπάθειά τους δημιουργούν μία ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου. Παρ' ότι είμαι Αρειανός το παραδέχομαι και εάν κάποιοι δεν το παραδέχονται είναι μίζεροι και μικρόψυχοι».
Ο κ. Μπουτάρης, πρότεινε να βραβευτεί η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά από τον δήμο Θεσσαλονίκης για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Τα συγχαρητήριά του έδωσε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος συμφώνησε με την πρόταση να παραστούν οι «ασπρόμαυροι» στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να βραβευτούν.
«Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Έχω και προσωπικούς λόγους να είμαι χαρούμενος. Υπάρχουν όψιμοι ΠΑΟΚτσήδες για λίγα ψηφουλάκια. Εγώ είμαι ΠΑΟΚτσάκι από τα σκληρά και πέτρινα χρόνια» δήλωσε.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Δικεφάλου έδωσαν και οι υπόλοιποι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, καθώς επίσης και δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.