Survivor-διαρροή: Είναι οριστικό – Αυτοί είναι οι νικητές του επάθλου επικοινωνίας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Survivor-διαρροή: Είναι οριστικό – Αυτοί είναι οι νικητές του επάθλου επικοινωνίας

Μετά την αλλαγή των δύο ομάδων και το αγώνισμα κατά των Ρουμάνων οι «νέοι» Διάσημοι και Μαχητές επιστρέφουν στην κανονικότητα και θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας. 
Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για τον αποψινό αγώνα στο Survivor, η μάχη θα είναι σκληρή αλλά και επίπονη ενώ θα χρειαστεί και η συνεργασία των παιχτών μεταξύ τους.  Αν οι ομάδες είχαν μείνει όπως ακριβώς ήταν πριν από λίγες μέρες (χωρίς τις αλλαγές παιχτών και ομάδων), πως φαβορί ήταν οι Διάσημοι, αφού είχαν αποδείξει πως όταν υπάρχει αγώνισμα με συνεργασία είναι πιο καλοί!  Τώρα μπορεί οι παίκτες να μην «γνωρίζονται» ακόμα καλά αλλά πάλι οι Διάσημοι είναι εκείνοι που πήραν τη νίκη.
Διαβάστε επίσης: Ερωτας στο Survivor: Η Ροδάνθη έκλεψε την καρδιά του Ρουμάνου [εικόνα & βίντεο]
Όσον αφορά τον χθεσινό αγώνα κατά των Ρουμάνων, Διάσημοι και Μαχητές άφησαν την αντιπαλότητα στην άκρη για να αντιμετωπίσουν τον κοινό «εχθρό. Σε ρόλο… Λεωνίδα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και οι υπόλοιποι παίκτες σε ρόλο… «300». Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο χώρες καταφέραμε να επικρατήσουμε και να πανηγυρίσουμε ένα σημαντικό έπαθλο για τους παίκτες μας! Οι Ρουμάνοι πήραν εκδίκηση και κέρδισαν την Ελληνική ομάδα με σκορ 10-8.
Από το Blogger.