Πόλεμος Ιταλίας και Τ.Σόρος: «Ο Σαλβίνι τα παίρνει από τον Πούτιν»! - Λέγκα: «Είσαι ένας αισχρός κερδοσκόπος» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Πόλεμος Ιταλίας και Τ.Σόρος: «Ο Σαλβίνι τα παίρνει από τον Πούτιν»! - Λέγκα: «Είσαι ένας αισχρός κερδοσκόπος»


Πόλεμος μεταξύ της ιταλικής κυβέρνησης του συνασπισμού της Λέγκα και των 5 Αστεριών και του Ουγγρο-αμερικανού κερδοσκόπου, φανατικού υποστηρικτή της Κλίντον στις τελευταίες εκλογές και πολυεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος.
Αιτία η επίθεση  του Σόρος  στη Λέγκα και τον Σαλβίνι που προκάλεσαν την οργή της Ρώμης.
Ο διεθνής κερδοσκόπος μιλώντας σήμερα στο οικονομικό συνέδριο στο Trento, εξαπέλυσε διπλή επίθεση τόσο κατά του Βλάντιμιρ Πούτιν (που αποτελεί παραδοσιακό στόχο του Σόρος) όσο και κατά της Λέγκα και του Σαλβίνι προσωπικά, λέγοντας ότι "τα παίνρει από τον Πούτιν" για να προκαλέσει στη συνέχεια θύελλα αντιδράσεων.



«Είμαι πολύ ανήσυχος αναφορικά με την εγγύτητα σχέσεων της ρωσικής με την ιταλική κυβέρνηση η οποία είναι υπέρ της κατάργησης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας», είπε ο Σόρος ρίχνοντας πρώτα δηλητηριώδη  βέλη του κατά της Λέγκα για να συνεχίσει:
«Ο Πούτιν θέλει να κατακτήσει την Ευρώπη. Δεν θέλει να την καταστρέψει αλλά να την εκμεταλλευτεί, καθώς διαθέτει παραγωγική δυνατότητα, ενώ την ίδια στιγμή η ρωσική οικονομία μπορεί να εκμεταλλευτεί μόνο τις πρώτες ύλες και τους ανθρώπους» κα συνέχισε αναρωτώμενος:
 «Χρηματοδοτεί ο Πούτιν την Λέγκα; Η ιταλική κοινή γνώμη έχει το δικαίωμα να μάθει. Έχει το δικαίωμα να μάθει εάν ο Σαλβίνι είναι στη λίστα μισθοδοσίας του Πούτιν».
Οι δηλώσεις αυτές του Σόρος όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν την οργίλη αντίδραση του ίδιου του Ματέο Σαλβίνι που είναι υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης:
«Ποτέ δεν εισπράξαμε ούτε μια λιρέτα, ούτε ένα ευρώ ή ρούβλι από την Ρωσία. Νομίζω ότι ο Πούτιν είναι ένας από τους καλύτερους πολιτικούς αυτή τη στιγμή και ειλικρινά ντρέπομαι που η Ιταλία κάλεσε αυτόν τον ασυνείδητο κερδοσκόπο στο έδαφός της».
Εξίσου όμως σκληρή ανακοίνωση, αν όχι σκληρότερη εισέπραξε ο Σόρος και από τον επικεφαλής του οικονομικού προγράμματος της Λέγκα Claudio Borghi:

«Ο Σόρος ανησυχεί για την ιταλική κυβέρνηση;
Τότε αυτό σημαίνει ότι βαδίζουμε προς την σωστή κατεύθυνση.
Αντιλαμβανόμαστε αυτούς που κερδοσκοπούν εδώ και χρόνια επάνω στους μετανάστες, χρηματοδοτώντας ΜΚΟ και λαθρέμπορους για να εισβάλλουν στην Ιταλία.
Ο άνεμος όμως για τον Σορος έχει αλλάξει, όπως έχει αλλάξει και για όλους αυτούς που κερδίζουν από τους θανάτους εκατοντάδων ανθρώπων».

Από το Blogger.