Κύπελλο Ελλάδας, Λάρισα-Ηρόδοτος 4-1: Νίκησε κι ελπίζει - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Κύπελλο Ελλάδας, Λάρισα-Ηρόδοτος 4-1: Νίκησε κι ελπίζει


Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, η ΑΕΛ επικράτησε του Ηροδότου στην Λάρισα κι έμεινε ζωντανή για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Τους πρώτους της βαθμούς στο Κύπελλο Ελλάδας πήρε η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί», δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ηρόδοτο, τον οποίο και κέρδισαν 4-1, με τους Νούνιτς και Μπαργκάν να σκοράρουν από δύο φορές.

Η ανωτερότητα της ΑΕΛ φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όταν στο 5' ο Μπαργκάν με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά το γκολ ήρθε στο 22', όταν ο Μπάλλας γύρισε στον Νούνιτς από τα δεξιά κι αυτός με σουτ στη κίνηση έκανε το 1-0. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με την ομάδα του κάμπου να κάνει πιο εύκολο το έργο της στο δεύτερο μέρος...

Στην επανάληψη λοιπόν, η ΑΕΛ μπήκε με σκοπό να... τελειώνει την υπόθεση νίκη. Στο 50' απείλησε με τον Νούνιτς να στέλνει την μπάλα άουτ και στο 56' βρήκε ο Μπαργκάν βρήκε δίχτυα! Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ΑΕΛ, πέρασε την ασίστ στον Μπαργκάν που δεν αστόχησε μέσα από την περιοχή κάνοντας το 2-0.

Η επόμενη φάση ήταν και το τρίτο τέρμα της ΑΕΛ. Στο 63', μετά από λάθος της άμυνας και πάλι ο Μπαργκάν με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή κι έκανε το 3-0. Πλέον το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία, ωστόσο οι «βυσσινί» βρήκαν ακόμα ένα τέρμα, όταν ο Νούνιτς στο 68' βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ έκανε το 4-0.

Αυτό που μπόρεσε να κάνει ο Ηρόδοτος, ήταν απλά να μειώσει από την άσπρη βούλα. Στο 79΄, ο Γκοΐγκοβιτς ανέτρεψε τον Μασάδο και ο τελευταίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

ΑΕΛ (Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας (75΄ Πινακάς), Φατιόν, Κοέφ (59΄ Χοτζαϊ), Νούνιτς, Νούσιος, Μπαργκάν (66΄ Φρίου)
Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κουράκης, Προβυδάκης (73΄Δαμινάκης), Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης (70΄Αργκιλέσι), Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης (66΄Αμαραντίδης) , Μάκο
Από το Blogger.