Ρομά σπέρνουν τον τρόμο στο Ίλιον: Άγριοι ξυλοδαρμοί με μπουνιές και κλωτσιές στη μέση του δρόμου! Βίντεο σοκ! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Ρομά σπέρνουν τον τρόμο στο Ίλιον: Άγριοι ξυλοδαρμοί με μπουνιές και κλωτσιές στη μέση του δρόμου! Βίντεο σοκ!

 Ρομά σπέρνουν τον τρόμο στο Ίλιον: Άγριοι ξυλοδαρμοί με μπουνιές και κλωτσιές στη μέση του δρόμου! Βίντεο σοκ!

Το βράδυ της Πέμπτης 28ης Οκτωβρίου, σημειώθηκε άγριο επεισόδιο με ξυλοδαρμό μεταξύ Ρομά στην οδό Αιάκου στο Ίλιον.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο έγινε ανάμεσα στον άνδρα που στο βίντεο φαίνεται χωρίς μπλούζα, ο οποίος διαμένει εκεί και στους συγγενείς της γυναίκας του, οι οποίοι είχαν προσέλθει στην περιοχή από άλλο σημείο.

Οι εικόνες με τις τσιρίδες, τα χτυπήματα, τις σπρωξιές και τον πανικό είναι πραγματικά συγκλονιστικές σε μια γειτονιά κατοικημένη από οικογένειες, που πολύ συχνά φοβούνται να κυκλοφορήσουν στο δρόμο όταν πέφτει το φως της ημέρας.

Στο βίντεο, όπως μπορείτε να διακρίνετε, φαίνονται και μικρά παιδιά τα οποία περιφέρονται και ουρλιάζουν όσο τα μέλη της οικογένειας τους χτυπιούνται αλύπητα στο έδαφος.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό:

 

Όταν η ομάδα ΔΙΑΣ κατέφτασε, οι συγγενείς της γυναίκας είχαν προλάβει να απομακρυνθούν, ενώ ο Ρομά σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε αναίτια στους αστυνομικούς.

Ο άνδρας ήταν σε κατάσταση μέθης και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών για να τον αφοπλίσουν και κατόπιν να τον συνέλαβαν και να τον οδηγήσουν στο Α.Τ Ιλίου. Μάλιστα οι εικόνες δείχνουν ότι αντιστάθηκε σθεναρά στη σύλληψη του.

Δείτε τη στιγμή που οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον Ρομά:

 

Από το Blogger.