“Με πυραύλους Iskander καταστρέψαμε τα αμερικανικά οπλικά συστήματα στο Χάρκοβο”, λένε οι Ρώσοι - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

“Με πυραύλους Iskander καταστρέψαμε τα αμερικανικά οπλικά συστήματα στο Χάρκοβο”, λένε οι Ρώσοι

Oukrania: Ti leei o Bil Berns, epikefalis tis CIA, gia ta pyrinika

Οι Ρώσοι δηλώνουν ότι κατέστρεψαν αμερικανικά όπλα και δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar-TB2

Μια μεγάλη συγκέντρωση όπλων και μαχητικού υλικού που παραδόθηκε από τις ΗΠΑ και τις δυτικές χώρες καταστράφηκε, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις χρησιμοποίησαν πυραύλους Iskander για να καταστρέψουν τα όπλα που διοχετεύουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και να εξοντώσουν τα στρατεύματα της 58ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού της Ουκρανίας στην περιοχή του Χάρκοβο (Kharkiv), δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, στρατηγός Igor Konashenkov. το Σάββατο (7/5/2022).
«Μια μεγάλη συγκέντρωση όπλων και μαχητικού υλικού που παραδόθηκε από τις ΗΠΑ και τις δυτικές χώρες, καθώς και το στρατιωτικό προσωπικό της 58ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έχουν εξαλειφθεί με επιχειρησιακά-τακτικά πυραυλικά συστήματα Iskander κοντά στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Krasnograd και Karlovka. στην περιοχή του Χάρκοβο», είπε ο Konashenkov.

Ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις Ρωσικά αεροσκάφη κατέρριψαν ένα βομβαρδιστικό Su-24, ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-27, τρία ελικόπτερα Mi-8 με αλεξιπτωτιστές και δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar-TB2 που ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κοντά στο νησί Snake, δήλωσε ο Konashenkov.

Ρωσικοί πύραυλοι, στρατεύματα πυροβολικού Τα πυραυλικά στρατεύματα και το πυροβολικό των χερσαίων δυνάμεων της Ρωσίας έπληξαν 276 στόχους που ανήκουν στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις τις τελευταίες 24 ώρες κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, δήλωσε ο Konashenkov.

«Τα στρατεύματα πυραύλων και πυροβολικού έπληξαν 31 σημεία διοίκησης και 245 προπύργια των περιοχών συγκέντρωσης ανθρώπινου δυναμικού και μαχητικού υλικού των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων τις τελευταίες 24 ώρες», είπε.

www.bankingnews.gr

Από το Blogger.