Απόψε ο ημιτελικός της Eurovision-Αγωνία για τις συμμετοχές Ελλάδας και Κύπρου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Απόψε ο ημιτελικός της Eurovision-Αγωνία για τις συμμετοχές Ελλάδας και Κύπρου

 

Apopse o imitelikos tis Eurovision-Agonia gia tis symmetoches Elladas

Η Ελλάδα με τον Victor Vernicos και το τραγούδι What They Say θα εμφανιστεί στη θέση νούμερο 8 στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2023, δύο θέσεις μετά από την Κύπρο και τον Andrew Lambrou με το τραγούδι Break a Broken Heart, που θα εμφανιστεί στη θέση νούμερο 6

Δέκα τραγούδια έχουν ήδη πάρει εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Λίβερπουλ. Τώρα απομένουν ακόμα δέκα θέσεις οι οποίες θα καλυφθούν μετά τον δεύτερο ημιτελικό σήμερα.

Η Σουηδία και η Φινλανδία αναδείχθηκαν ως φαβορί των φίλων του θεσμού στον πρώτο ημιτελικό, ενώ η Ιρλανδία αποκλείστηκε.

Οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία τον δεύτερο ημιτελικό, όπου δεκαέξι ακόμη τραγούδια θα διαγωνιστούν για τη θέση τους στον Μεγάλο Τελικό του μεγαλύτερου διαγωνισμού τραγουδιού στον κόσμο.

Η Teya και η Salena από την Αυστρία με το πιασάρικο κομμάτι τους "Who The Hell is Edgar?" και το Joker Out της Σλοβενίας είναι μεταξύ των συμμετοχών που αναμένεται να τα καταφέρουν.

Πέρα από την κύρια αρένα, η πόλη του Λίβερπουλ σφύζει από ενθουσιασμό καθώς λαμβάνει χώρα ένας τεράστιος αριθμός εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Eurovision και της ουκρανικής κουλτούρας.

Eλλάδα και Κύπρος στη μάχη του ημιτελικού

Η Ελλάδα με τον Victor Vernicos και το τραγούδι What They Say θα εμφανιστεί στη θέση νούμερο 8, δύο θέσεις μετά από την εμφάνιση της Κύπρου και του Andrew Lambrou με το τραγούδι Break a Broken Heart, που θα εμφανιστεί στη θέση νούμερο 6.




Από το Blogger.