Εκλογές 2023: Μήνυση από ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για προσπάθεια αλλοίωσης των εκλογών! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Εκλογές 2023: Μήνυση από ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για προσπάθεια αλλοίωσης των εκλογών!

Ekloges 2023: Minysi apo SYRIZA se ND gia prospatheia alloiosis ton eklogon!

 Δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν λίγες ώρες από την στιγμή που άνοιξαν οι κάλπες και μια σοβαρή καταγγελία για την εκλογική διαδικασία έκανε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου που αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα.

H αντίδραση του κόμματος αφορά το τρολάρισμα που γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα με την συμμετοχή του Γιώργου Κατρούγκαλου παρά την απόφασή του να αποσυρθεί από τις εκλογές. Στο διαδίκτυο έφτασαν κάποιοι να ανεβάζουν ιδέες για ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να…διαγράφουν με μολύβι το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου και εν συνεχεία να σταυρώνουν τους υποψηφίους της επιλογής τους, ώστε το ψηφοδέλτιο να βγει άκυρο…

Σύμφωνα με όσα έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter, στα βόρεια των Αθηνών γίνονται προσπάθειες από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας για να βγουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ!

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «προπαγανδιστικό μηχανισμό» και τόνισε πως το κόμμα θα προχωρήσει σε μήνυση και προσφυγή στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών.

Δείτε τι έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου:

«Ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ διακινεί “οδηγίες” για να βγουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Έφτασαν στο σημείο να στείλουν και πλαστά SMS. Ο @syriza_gr θα υποβάλει μήνυση και θα προσφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού, για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών».

Δείτε το tweet:

 Δείτε κι άλλες πλαστές και παραπλανητικές δημοσιεύσεις:

 

newsbreak.gr

Από το Blogger.