Οριστική συμφωνία Ολυμπιακού - Ντιέγκο Μαρτίνεθ για διετές συμβόλαιο - Έρχεται την Τρίτη και πιάνει δουλειά - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Οριστική συμφωνία Ολυμπιακού - Ντιέγκο Μαρτίνεθ για διετές συμβόλαιο - Έρχεται την Τρίτη και πιάνει δουλειά

Oristiki symfonia Olympiakou - Ntiegko Martineth gia dietes symvolaio - a

Η πρόσληψη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαίνεται πως έχει κλειδώσει για τον Ολυμπιακό που περιμένει την άφιξη του 42χρονου προπονητή στην Ελλάδα προκειμένου να ανακοινωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Η ισπανική εφημερίδα Marca επιβεβαίωσε ότι ο Ισπανός κόουτς θα αναλάβει τους Πειραιώτες με διετές συμβόλαιο. Μάλιστα αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι την Τρίτη (20/6) προκειμένου να υπογραφούν τα συμβόλαια και να πιάσει δουλειά. 

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκε στον πάγκο της Εσπανιόλ όπου έμεινε για 31 παιχνίδια μετρώντας εννιά νίκες, εννιά ισοπαλίες και 13 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Από το 2009 ήταν προπονητής στις ακαδημίες της Σεβίλλης, όπου έμεινε μέχρι το 2017, όντας βοηθός και του Ουνάι Έμερι (κατέκτησε ένα Europa League). Το 2017 ανέλαβε την Οσασούνα όπου έμεινε για ένα χρόνο.

Ακολούθησε η Γρανάδα, όπου την τριετία 2018-21 πέτυχε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη, χρονιά κατά την οποία αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ. Το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε την Εσπανιόλ, όπου όμως δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει μια επιτυχημένη πορεία. Γι' αυτό και η συνεργασία του με τον σύλλογο της Βαρκελώνης διακόπηκε πρόωρα. Για πρώτη φορά στην καριέρα του θα προπονήσει ομάδα εκτός Ισπανίας...

 

Από το Blogger.